vineri, 28 martie 2014

Cum le-a șters nasul Sofia Rotaru la toți pseudo-bărbații

În URSS și în Rusia cultul ofițerului este de neclintit. El este eliberatorul, eroul, cel care nu trădează niciodată, în special, Patria. Însă rușii au primit cu mare bucurie în rândurile propriei armate o herghelie întreagă de ofițeri ucrainieni care jurase anterior credință Ucrainei, și au trădat-o.Ccred că printre ei sunt suficient de mulți dintre cei, care acum 22 de ani deja jurase credință URSS dar nu au vrut să meargă în Rusia dintr-un motiv prea banal - în Ucraina poți să faci serviciul marin doar la Marea Neagră, unde e cald și bine. Pe când în Rusia riscau să ajungă la marea Barenț sau prin Kamceatka. Au trădat atunci și au trădat acum, conjunctural.
Astfel, armata rusă a demonstrat, că trădătorii sunt mai aproape de ei decât cei, care cu prețul propriei vieți și cariere nu își calcă jurământul.
Sofia Rotaru, prin ne-renunțarea la cetățenia ucraineană, chiar dacă are proprietăți în Crimea și are un interes artistic(și financiar, să fim sinceri) pentru piața rusească, a șters nasul la toată turma de trădători și a demonstrat, că sângele apă nu se face.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu